CAPE TOWN – 586€/pers (zbor + 8 nopti cazare)


DETALII OFERTA


RUTA: BUCURESTI-CAPE TOWN-BUCURESTI

PERIOADA: 09 noiembrie – 18 noiembrie

TEMPERATURA MEDIE:  25°C

PRET BILETE AVION :  486€ ->      REZERVA BILETE AVION 

PRET CAZARE : 100€ ->      REZERVA CAZARE  

PRET MASINA/zi: 26€ -> INCHIRIAZA MASINA

PRET TOTAL PERSOANA: 09 – 18 noiembrie = 586€ (zbor + 8 nopti cazare)


DETALII VIZA


*Cetăţenii români au nevoie de viză pentru a intra pe teritoriul acestui stat. Intrarea în Republica Africa de Sud este permisă cu pașaportul valabil pentru o perioadă de 6 luni.


DESPRE ORAS


Cape Town sau Capetown, oraș, capitala legislativă a Africii de Sud, capitala provinciei Western Cape, și sediul municipalității municipale Cape Town; un port de pe Oceanul Atlantic. A fost capitala provinciei b înainte de subdiviziunea acestei provincii în 1994. Orașul se află la poalele Muntelui Mt. (3,570 ft / 1,090 m) și pe țărmul Tabelului Bay. Cape Town este un centru comercial și industrial; rafinarea țițeiului, prelucrarea produselor alimentare, chimice și îngrășăminte, precum și fabricarea automobilelor, a articolelor din piele și din plastic, precum și îmbrăcămintea sunt sectoarele principale. Un port important, Cape Town exportă în principal aur, diamante și fructe. Cu una dintre cele mai mari drydock-uri din lume, reparația navelor este o industrie importantă. O mare parte din fosta zonă de andocare este acum o zonă comercială și turistică pe malul mării, cu muzee, piețe de artizanat și restaurante.
Cape Town a fost înființată în 1652 de către guvernatorul Jan van Riebeeck ca stație de aprovizionare pe ruta maritimă a companiei olandeze East India Company către est. În 1795, britanicii au ocupat orașul. A fost returnată olandezilor în 1803, însă a fost recucerită în 1806 de britanici, care au înființat o colonie a Capetei bunei speranțe cu Cape Town ca capitală. Atunci când Uniunea Africii de Sud a fost înființată în 1910, Cape Town a devenit capitala sa legislativă, iar Pretoria capitalul său administrativ.


DETALII BILETE DE AVION


REZERVA BILETE AVION

PRET BILETE DE AVION:  486€/persoana    

RUTA: BUCURESTI-CAPE TOWN-BUCURESTI

PERIOADA: 09 noiembrie – 18 noiembrie

*Pentru detaliile dimensiunilor de bagaje, in sectiunea BAGGAGE.


ZBORURI DIN BUCURESTI:  de la 486€ – DIRECT

16-25 noiembrie-486€ -> REZERVA ZBOR           

09-25 noiembrie-486€ -> REZERVA ZBOR            

09-20 noiembrie-501€ -> REZERVA ZBOR           

23-02 noie/dece-486€ -> REZERVA ZBOR            

*Pentru mai multe bilete de avion apasati pe butonul REZERVA ZBOR de mai sus iar acolo gasiti toate optiunile disponibile in perioada in care doriti sau aveti vacanta.


DETALII CAZARE


  REZERVA CAZARE    

PRET CAZARE:  100€/persoana


ALTE OPTIUNI DE CAZARE:


 REZERVA CAZAREPRET: 95€/persoana

 REZERVA CAZARE – PRET: 100€/persoana

 REZERVA CAZARE – PRET: 120€/persoana

 REZERVA CAZARE – PRET: 123€/persoana

*Pentru mai multe Cazari (hoteluri sau apartamente) apasati pe butonul REZERVA CAZARE de mai sus iar acolo gasiti toate optiunile disponibile in perioada in care doriti sau aveti vacanta.


DETALII MASINA DE INCHIRIAT


INCHIRIAZA MASINA   

PRET MASINA DE INCHIRIAT: 10€/zi

*Pentru mai multe masini apasati pe butonul REZERVA MASINA de mai sus iar acolo gasiti toate optiunile disponibile in perioada in care doriti sau aveti vacanta.


TRANSPORT AEROPORT


PRET TRANSPORT AEROPORT – ORAS:  6,5€/pers


RECOMANDAM VLOGUL CELOR DE LA

EveryDay HoliDay


Apasa aici pentru a: REZERVA BILETE DE AVION

Apasa aici pentru a: REZERVA CAZARE    

Apasa aici pentru a: INCHIRIAZA MASINA

Nu uita daca iti place ceea ce facem, sustine acest proiect cu un like, share sau o donatie!MULTUMIM!

***Va reamintim ca Pasagerul.ro nu este o agentie de turism ci doar un blog de tip DO IT YOURSELF cu ponturi de (cazare, bilete sau alte activitati). Pentru mai multe detalii despre termeni si conditii va rugam sa verificati site-urile companiilor unde doriti sa faceti rezervari sau achizitionarea (biletelor, cazarilor sau altor activitati). Va multumim pentru intelegere.

 

Please follow and like us:

Leave a Comment