IORDANIA – 131€/pers (zbor + 7 nopti cazare)


DETALII OFERTA


[one_half]RUTA: BUCURESTI-AMMAN-BUCURESTI[/one_half]TEMPERATURA MEDIE:  30°C

[one_half]PERIOADA: 10 – 17 septembrie[/one_half]PRET BILET:  51€   

[one_half]PRET CAZARE: 80€[/one_half]PRET MASINA/zi: 26€

PRET TOTAL PERSOANA: 10 – 17 septembrie = 131€ (zbor + 7 nopti cazare)

 

REZERVA ZBOR       REZERVA CAZARE       REZERVA MASINA

*Cetățenii români care doresc să călătorească în Iordania trebuie să fie în posesia unei vize, iar valabilitatea pașaportului să fie de cel puțin 6 luni. Viza se poate obține la reprezentanțele diplomatice ale Iordaniei din străinătate, dar și la frontieră, inclusiv la Aeroportul Internațional “Queen Alia” Amman – contra cost (40 dinari iordanieni – aprox. 56 USD).


Amman, capitala Iordaniei, este un oraș fascinant de contraste – un amestec unic de vechi și nou; văi adânci față de dealuri înalte, piețe vechi față de mall-uri noi, castele vechi vs. vile bogate, obiecte tradiționale de artizanat versus artă modernă și un vechi souk vs. un centru modern futurist. Este situat ideal într-o zonă deluroasă între deșert și valea fertilă a Iordaniei. Orașul este îmbogățit în locurile sale biblice și în multitudinea de atracții istorice. De la pietrele roz de la Petra la Amfiteatrul Roman din Amman, Iordania dezvaluie istoria sa complexa pentru a descoperi.
Petra, unul dintre noii zece minuni ale lumii, este fără îndoială cea mai valoroasă comoară a Iordaniei și cea mai mare atracție turistică. Este un oraș unic, sculptat în fața rocilor, de către Nabataeans, un popor arab muncitor care sa stabilit aici mai mult de 2000 de ani în urmă, transformându-l într-o intersecție importantă pentru mătasea, condimentele și alte rute comerciale care leagă China, India și Arabia de sud cu Egiptul, Siria, Grecia și Roma.


DETALII BILETE DE AVION


REZERVA ZBOR

PRET ZBOR:  51€/persoana    

RUTA: BUCURESTI-AMMAN-BUCURESTI

PERIOADA: 10 – 17 septembrie

Pentru detaliile dimensiunilor de bagaje, in sectiunea BAGGAGE.


ZBORURI DIN BUCURESTI:  de la 51€ – ZBOR DIRECT

03 septembrie – 10 septembrie- 59€ ->  REZERVA ZBOR

07 septembrie – 10 septembrie- 54€ ->  REZERVA ZBOR

14 septembrie – 17 septembrie- 61€ ->  REZERVA ZBOR

17 septembrie – 24 septembrie- 59€ ->  REZERVA ZBOR

21 septembrie – 28 septembrie- 56€ ->  REZERVA ZBOR

*Pentru mai multe bilete de avion apasati pe butonul REZERVA ZBOR de mai sus iar acolo gasiti toate optiunile disponibile in perioada in care doriti sau aveti vacanta.


DETALII CAZARE


  REZERVA CAZARE    

CAZARE:  Pret: 80€/persoana –Sun Rise Hotel

PRINTSCREEN:

*Pentru mai multe Cazari (hoteluri sau apartamente) apasati pe butonul REZERVA CAZARE de mai sus iar acolo gasiti toate optiunile disponibile in perioada in care doriti sau aveti vacanta.


DETALII MASINA DE INCHIRIAT


  REZERVA MASINA   

PRET MASINA: 26€/zi

*Pentru mai multe masini apasati pe butonul REZERVA MASINA de mai sus iar acolo gasiti toate optiunile disponibile in perioada in care doriti sau aveti vacanta.


TRANSPORT AEROPORT


PRET TRANSPORT AEROPORT – ORAS:  JOD 2.50/pers


Apasa aici pentru a: REZERVA ZBOR      

Apasa aici pentru a: REZERVA CAZARE    

Apasa aici pentru a: REZERVA MASINA

Nu uita daca iti place ceea ce facem, sustine acest proiect cu un like, share sau o donatie!MULTUMIM!

***Va reamintim ca Pasagerul.ro nu este o agentie de turism ci doar un blog de calatorii tip “DO IT YOURSELF” cu ponturi de (cazare, bilete sau alte activitati). Pentru mai multe detalii despre termeni si conditii va rugam sa verificati site-urile companiilor unde doriti sa faceti rezervari sau achizitionarea (biletelor, cazarilor sau altor activitati). Va multumim pentru intelegere.


 

Please follow and like us:

Leave a Comment