PARTENERI DE CALATORIE IN LISABONA – 182€/pers


PARTENERI DE CALATORIE IN LISABONA

15-18 IANUARIE – 182€/pers


CONDITII COVID PORTUGALIA

Companiile aeriene vor permite îmbarcarea pasagerilor zborurilor cu destinație sau escală în Portugalia continentală DOAR în baza prezentării, la plecare, a dovezii efectuării, de către un laborator, a unui test de amplificare a acidului nucleic – NAAT (include testul RT-PCR convențional, în timp real, sau testul rapid de amplificare a acidului nucleic)* sau a unui test rapid antigen (TRAg)** pentru depistarea infecției cu virusul SARS-CoV-2, cu rezultat negativ, efectuat în cele 72 de ore, respectiv 48 de ore anterioare orei îmbarcării SAU prin prezentarea Certificatului Digital COVID al UE care să ateste testarea sau vindecarea  conform punctului b) și c) din aliniatul 1 al articolului 4, din Decretului Lege nr. 54-A/2021***. Copiii care nu au împlinit încă vârsta de 12 ani sunt exceptați. 

Normele Direcției Generale de Sănătate în materie de teste pot fi consultate aici: https://www.dgs.pt/normas-orientacoes-e-informacoes/normas-e-circulares-normativas/norma-n-0192020-de-26102020-pdf.aspx.

** Sunt acceptate doar testele rapide antigen care fac parte din lista comună de testări rapide antigen pentru depistarea virusului SARS-COV-2 în spațiul comunitar, aprobată de Comitetul UE pentru Siguranță în Sănătate. Pasagerii care prezintă un test rapid antigen (TRAg) care nu este conform listei menționate anterior vor fi obligați să efectueze un nou test NAAT sau TRAg, la sosirea în Portugalia, pe cheltuială proprie, nefiind permisă părăsirea aeroportului până la obținerea rezultatului.

***Certificatul Digital COVID al UE poate fi prezentat în format digital sau pe hârtie. În termenii Decretului Lege nr. 54-A/2021 al Consiliului de Miniștri, punctele b) și c) din aliniatul 1 al articolului 4 au următorul conținut:

b) Certificat de testare, care atestă că titularul a fost supus:

i) unui test molecular de amplificare a acidului nucleic NAAT, în ultimele 72 de ore, cu rezultat negativ;

ii) unui test rapid de antigen cuprins în lista elaborată de Comisia Europeană pe baza Recomandării Consiliului din 21 ianuarie 2021, privind cadrul comun pentru utilizarea și validarea testelor rapide de detectare a antigenilor pentru COVID-19 și recunoașterea reciprocă a rezultatelor testelor în cadrul UE, în ultimele 48 de ore, cu rezultat negativ;

c) Certificat de vindecare care atestă că titularul s-a vindecat cu cel puțin 11 zile înainte, dar nu mai mult de 180 de zile, de infecția cu SARS-COV-2, care a fost confirmată în urma unui rezultat pozitiv al unui test NAAT.

Pentru mai multe detalii : mesaj privat pe chat-ul paginii


DETALII


PERIOADA:  15-18 IANUARIE

TEMPERATURA MEDIE: 15°

RUTA: BUCURESTI-LISABONA

PRET: 62€/pers

 • ACESTA ESTE PRETUL BILETELOR DE AVION IN MOMENTUL POSTARII = PRETUL BILETELOR DE AVION SE POATE MODIFICA CEEA CE DUCE LA MODIFICAREA TOTALA A PRETULUI VACANTEI

PRET CAZARE: 120€/pers

 • CAMERA DUBLA SAU TWIN
 • cate 2 persoane in camera

 

 • CAZAREA SE POATE SCHIMBA IN FUNCTIE DE DISPONIBILITATE IN ZIUA CARE SE VA ACHIZITIONA

CONDITII CALATORIE:


 • a se intelege ca este pandemie si se poate anula oricand din diferite motive (covid, anulare zbor, carantina etc)
 • a se intelege ideea de grup de oameni necunoscuti si ca pot fi caractere diferite
 • a se intelege ideea de grup (mergem cu totii)
 • se doarme cate doua persoane in camera
 • biletul de avion si-l achizitioneaza fiecare
 • conditie fizica buna
 • pentru ASIGURARE DE CALATORIE recomand: click aici -> HEYMONDO
 • este un discount de 5% daca folositi link-ul de la Pasagerul

ATENTIE! Cazarea odata platita nu pot garanta ca mai pot returna banii platiti.


Pentru mai multe detalii : mesaj privat pe chat-ul paginii


RECOMANDAM:EveryDay HoliDay


Verifica dimensiunile bagajelor: BAGAJE

*Daca iti place ceea ce facem, sustine acest proiect cu o donatie DONEAZA AICI . MULTUMIM!

**Cazarea se poate modifica in functie de disponibilitatea ei.***Avand in vedere perioara de pandemie existanta, vacanta se poate anula din diverse motive.

****Va reamintim ca Pasagerul.ro nu este o agentie de turism ci doar un blog de tip DO IT YOURSELF cu ponturi de (cazare, bilete sau alte activitati).  Va multumim pentru intelegere.

 

Please follow and like us: