TOP 10 BEST PLACES TO TRAVEL IN FEBRUARY 2021


 


TENERIFE

TEMPERATURA: 20°

ZBOR: DIRECT

Cea mai mare dintre cele șapte Insule Canare, Tenerife se află în Oceanul Atlantic chiar lângă coasta Africii de Nord și se bucură de soare etern – unul dintre motivele care fac din această frumoasă insulă un astfel de hotspot pentru milioane de turiști în fiecare an. Tenerife este o insulă vulcanică care a fost sculptată de-a lungul timpului de mai multe erupții, ultima fiind la începutul secolului XX. Are un amestec excelent de teren accidentat, peisaje dramatice și un climat sub-tropical cu temperaturi medii de 20 ° C – 22 ° C în lunile de iarnă și 26 ° C – 28 ° C vara. În martie 1936, Francisco Franco a fost trimis pe insulă de către un guvern republican care se îngrijora de influența și puterea sa tot mai mare. El a fost de acord să colaboreze la lovitura militară care a dus la războiul civil spaniol, când Insulele Canare au căzut în mâinile cetățenilor în 1936. În consecință, mulți oameni s-au îndepărtat de Tenerife dornici să scape din noul regim. Astăzi, populația din Tenerife este de aproximativ 900.000 și aproximativ cinci milioane de turiști vizitează insula în fiecare an. Priveliștea magnifică a Muntelui Teide, cel mai înalt vârf din Spania, vă întâmpină când intrați pe uscat și iarna poate fi acoperită chiar de zăpadă în timp ce pe coastă soarele strălucește ca de obicei. Au fost înregistrate patru erupții vulcanice fără victime; două la începutul anilor 1700, a treia în 1798 și ultima erupție cunoscută a avut loc în 1909. Insula a fost puternic dezvoltată încă din anii 1970, beneficiind de investiții masive care, la rândul său, au dus la devenirea acesteia în capitala economică a Canarelor. Capitala actuală este Santa Cruz, situată în nord. De-a lungul anilor, Tenerife a devenit o destinație populară de vacanță și este ușor de văzut de ce, cu zeci de stațiuni minunate de ales. De la stațiunile cunoscute Playa las Américas și Los Cristianos, stâncile uimitoare de la Los Gigantes până la pădurile de pini din parcul național … această insulă are mult mai multe de oferit în afară de vremea minunată.

 BILETE DE AVION    CAZARE    ASIGURARE


HAVANA

TEMPERATURA: 27°

ZBOR: 1 ESCALA

Havana (în limba spaniolă La Habana, numele complet sunt: ​​San Cristobal de La Habana) este capitala Cubei, capitala provinciei La Habana și Ciudad de La Habana. Havana are 2.201.610 locuitori (2002), fiind al patrulea oraș ca mărime din Caraibe. Caracas și Maracaibo (Venezuela) și Santo Domingo (Republica Dominicană). Partea veche a orașului Havana este lista siturilor Patrimoniului Mondial din 1982. Cu o istorie de peste 400 de ani, vizitatorii își cuceresc bulevardele largi din Havana, forturi vechi, biserici pitorești și peste 50 de muzee. Clădiri superbe din secolele al XVIII-lea și al XIX-lea vă întâmpină în spectaculos și pe piețele de pretutindeni. Havana Veche (Habana Vieja) – o pagină din istoria Cubei – face parte din patrimoniul mondial UNESCO. Zona a fost restaurată recent și este mândră de istoria, cultura și arhitectura sa bogate. Habana Vieja este ideală pentru plimbări și oferă o privire asupra Cubei acum 200 de ani. Arhitectură splendidă care amintește de vechea Havana, Sevilla, datorită străzilor înguste, piețelor pietruite (piețelor), grădinilor umbrite și clădirilor închise de balustrade din fier forjat. Multe dintre aceste clădiri unice sunt restaurate și aduse la frumusețea sa de odinioară. Havana are ceva pentru toată lumea, de la muzee la străzi neobișnuite și frumoase, unde puteți auzi ritmurile samba. Pe scurt, Havana este o experiență de neuitat.

 BILETE DE AVION    CAZARE    ASIGURARE


VIENNA

TEMPERATURA: 6°

ZBOR: DIRECT

Istoria Vienei datează din primul secol post-creștin, când romanii au înființat tabăra militară Vindobona. Peisajul urban de astăzi se caracterizează prin abundența clădirilor baroce create mai ales sub domnia împărătesei Maria Terezia (1740 – 1780) și a lui Franz Joseph (1848 – 1916), care a fost în mare parte responsabil pentru arhitectura monumentală din jurul Ringstraße. Pentru a experimenta Viena la maximum, am creat acest ghid despre punctele de atracție din Viena. Schloss Schönbrunn, fosta reședință imperială de vară, este unul dintre cele mai populare obiective turistice. Palatul somptuos cu grădini formale frumos îngrijite, monumentul Gloriette, Palm House și grădina zoologică atrag mulți vizitatori în fiecare an. Impozantul Hofburg (Palatul Imperial) a fost baza Habsburgilor timp de peste șase secole și este un depozit impresionant de cultură și patrimoniu. Splendidul palat baroc Belvedere găzduiește astăzi Galeria Österreichische (Galeria austriacă) care prezintă cea mai mare colecție de lucrări de Klimt (Sărutul) și Kokoschka, precum și picturi celebre de Schiele. Principalele repere ale Vienei sunt Stephansdomul gotic (Catedrala Sf. Ștefan), Roata gigantică din Prater, vechiul parc de agrement din Viena și Școala de călărie spaniolă, cu caii lor Lipizzaner de renume mondial. Viena are mai multe muzee și galerii cu reputație internațională: Kunsthistorisches Museum Vienna cu cea mai mare colecție de picturi din lume Bruegel, MuseumsQuartier cu Leopold Museum (Schiele), Museum Moderner Kunst (Museum of Modern Art), Architekturzentrum (Architectural Center) și Kunsthalle se numără printre cele mai importante locuri culturale ale orașului. Albertina găzduiește cea mai mare colecție din lume de arte grafice și tipărituri (60.000 de desene, 1 milion de tipărituri) și a deschis recent Albertina Modern pentru a prezenta opere de artă contemporane.

 BILETE DE AVION    CAZARE    ASIGURARE


EDINBURGH

TEMPERATURA:

ZBOR: DIRECT

Edinburgh este capitala Scoției și este situată în centrul estului Scoției, lângă Firth of Forth, aproape de Marea Nordului. Datorită stâncilor sale spectaculoase, a clădirilor rustice și a unei colecții uriașe de arhitectură medievală și clasică, inclusiv numeroase decorațiuni din piatră, este adesea considerat unul dintre cele mai pline de viață orașe din Europa. Scoțienii au numit-o Auld Reekie, Edina, Atena Nordului și Marea Britanie Other Eye. Edinburgh nu este doar unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa, este un oraș cu o poziție fantastică. Priveliștea cade pe toate părțile – dealuri verzi, indiciu de mare albastră, siluetele clădirilor și stâncile roșii. Este un oraș care vă cheamă să-l explorați pe jos – străzi înguste, pasaje, scări și curți de biserică ascunse la fiecare pas vă vor îndepărta de străzile principale. Orașul este una dintre cele mai populare destinații turistice din Marea Britanie. Este capitala Scoției și găzduiește numeroase atracții turistice. O vizită aici va merita, având în vedere numeroasele lucruri pe care le puteți face și vedea. Majoritatea structurilor din Orașul Vechi au rămas în forma lor originală de-a lungul anilor. Moaștele medievale fermecătoare sunt destule în această secțiune a orașului. În contrast, terasele georgiene ordonate se întind pe străzile orașului nou. Peisajul urban general este un amestec de structuri antice și arhitectură modernă, care conferă orașului un caracter unic. În 1995, Orașul Vechi a fost inclus în Patrimoniul UNESCO. Cu festivaluri pe tot parcursul anului, o viață de noapte palpitantă și o scenă de artă distractivă, Edinburgh nu cade niciodată în afara aventurilor interesante de călătorie pentru turiști.

 BILETE DE AVION    CAZARE    ASIGURARE


SEVILLE

TEMPERATURA: 18°

ZBOR: 1 ESCALA

Sevilla este capitala Andaluziei. Situat în sudul Spaniei, Sevilia, sau Sevilla în spaniolă, este unul dintre cele mai mari orașe spaniole cu peste 700.000 de locuitori. Sevilla ocupă valea râului Guadalquivir. Râul, cu 60 de kilometri navigabili, a fost un port important în timpul cuceririi spaniole a continentului american. Argintul și aurul din Lumea Nouă au ajuns la Sevilla prin râu și au fost distribuite în toată țara de aici. Orașul Sevilia este renumit la nivel mondial pentru cultura, monumentele, tradițiile și patrimoniul său artistic. Acesta este locul de naștere al Flamenco și orașul în care au loc cele mai uimitoare procesiuni de Paște. Dar Sevilla este, de asemenea, centrul neurologic al sudului Spaniei, un oraș plin de viață și posibilități. Bine ați venit într-unul dintre cele mai fermecătoare orașe din Spania. Istoria bogată a Seviliei a lăsat orașul plin de nenumărate monumente precum minunata catedrală, a treia ca mărime din lume, Turnul Giralda, minunatul palat al Reales Alcázares, Barriul magic din Santa Cruz cu străzile sale înguste, inelul de coride Maestranza iar pasiunea pentru Flamenco și parfumul florilor de portocal din fiecare colț.

 BILETE DE AVION    CAZARE    ASIGURARE


VERONA

TEMPERATURA:

ZBOR: DIRECT

Verona, în regiunea Veneto din nord-estul Italiei, este unul dintre cele mai frumoase orașe din Italia, renumit pentru sezonul de operă de vară. Acesta a fost un oraș înfloritor și de succes pentru cea mai mare parte a istoriei sale, iar astăzi magazinele și cafenelele inteligente umplu benzile medievale atractive ale centrului istoric. Verona este o excursie populară de o zi de la Lacul Garda și o destinație atrăgătoare pentru pauzele de weekend sau sejururile mai lungi. Există multe de văzut aici, de la ruinele romane la așa-numitul „balcon al Julietei”, iar orașul este, de asemenea, bine conectat pentru a explora zona înconjurătoare, inclusiv destinații precum Lacul Garda, Vicenza, Padova și Veneția. Verona a fost un oraș roman important și este bogat în situri arheologice, dintre care cea mai mare este Arena romană, unde operele sunt acum interpretate vara. Este ușor să petreceți mult timp explorând pur și simplu străzile înguste, căptușite cu palazzi frumoși care alcătuiesc centrul istoric. Muzeele și bisericile orașului conțin opere de artă fine, în timp ce teatrul roman în ruină de deasupra râului are vederi excelente de pe terasele unde anticii priveau piesele de teatru. Dacă plănuiți un sejur mai lung sau doriți să vedeți mai mult din Italia, Verona este situată în mod util pentru călătorii la Veneția sau la minunatul Lacul Garda Există multe de văzut în această parte a Italiei și este ușor să călătoriți cu transportul public. Combinarea Verona cu o altă destinație locală (poate lacul) ar face o vacanță excelentă și variată în două centre.

 BILETE DE AVION    CAZARE    ASIGURARE


EILAT

TEMPERATURA: 23°

ZBOR: DIRECT

Eilat, cel mai sudic oraș din țară, este considerat capitala de vacanță incontestabilă a Israelului. Din punct de vedere geografic, Golful Eilat este situat la marginea unui estuar lung și îngust care separă Peninsula Arabică de deșertul Sinai. Ca oază pe malul Mării Roșii, Eilat oferă vizitatorilor o combinație spectaculoasă de peisaj montan deșertic, un golf frumos și soarele de vară care strălucește pe tot parcursul anului. Fără îndoială, Eilat este unul dintre cele mai unice orașe din Israel și una dintre cele mai exclusive stațiuni din lume, atrăgând peste 3 milioane de vizitatori pe an. Orașul oferă un ranger fantastic de hoteluri care se potrivesc oricărui buget, restaurante, cumpărături Fără TVA și o viață de noapte vibrantă alături de o varietate de atracții menite să se potrivească tuturor tipurilor de turiști. Eilat este renumit pentru scufundările sale fantastice și o destinație de top pentru scafandrii care caută să exploreze recife de corali spectaculoase și animale sălbatice marine vibrante. Datorită locației sale unice, Eilat, spre deosebire de majoritatea orașelor stațiunii, oferă iubitorilor de natură o varietate de trasee de drumeții și ciclism prin peisajele frumoase și istorice ale deșertului Arava.

 BILETE DE AVION    CAZARE    ASIGURARE


MARRAKECH

TEMPERATURA: 20°  

ZBOR: 1  ESCALA

Marrakech este un oraș fantastic care îți vine în minte pentru prima dată când te gândești la Maroc. Nicio călătorie în Maroc nu este completă fără o vizită în acest oraș. Să aruncăm o privire la ceea ce îi conduce pe toți la Marrakech. Marrakech este al doilea oraș ca mărime din Maroc și este cunoscut sub numele de Orașul Roșu Are aproximativ 800.000 de locuitori și majoritatea caselor sunt citite colorate. Marrakech Medina Este cu adevărat un oraș colorat de divertisment și este numit unul dintre perlele din Maroc. Este principalul centru economic și are câteva industrii și piețe viitoare.
Se află la poalele Munților Atlas și acest lucru îi oferă o locație foarte frumoasă. La fel ca multe orașe din nordul Africii, este împărțit în principal în medina, care este vechiul oraș fortificat și un oraș modern din apropiere (numit Gueliz). Orașul are un climat minunat, cu ierni zăpadă albe strălucitoare și veri calde și umede. Căldura și sociabilitatea locuitorilor sunt de renume mondial.

 BILETE DE AVION    CAZARE    ASIGURARE


REYKJAVIK

TEMPERATURA:

ZBOR: 1 ESCALA

Reykjavík este capitala Islandei, cea mai nordică capitală a lumii. Aproape două treimi din populația țării locuiește în zona capitalei. Bineînțeles, asta reprezintă doar aproximativ 123.000 de oameni, dar ceea ce îi lipsește în ceea ce privește populația, îl compensează în ceea ce privește cultura și emoția. Reykjavík are o scenă culturală și de design vibrantă, cu o mulțime de excursii de aventură interesante, viață de noapte vie, muzee moderne, restaurante de clasă mondială, galerii, magazine, baruri și cluburi pe care le puteți explora pe tot parcursul sejurului. Capitala Islandei este, de asemenea, o bază minunată de unde puteți experimenta unele dintre minunile naturale uluitoare de frumoase ale insulei, cum ar fi faimosul spa geotermic Blue Lagoon, The Northern Lights sau Golden Circle; unde veți asista la gheizeruri, cascade, văi de rupere și multe altele. Indiferent de modul în care alegeți să vă petreceți timpul în Reykjavík, acesta este un city break care este cu adevărat unic. În ghidul nostru detaliat, veți afla tot ce este important și util pentru planificarea șederii dvs. în Reykjavík. După o scurtă lecție de istorie, vă vom pune la dispoziție sfaturi despre locuri și activități obligatorii, inclusiv toate lucrurile pe care le puteți face gratuit. De asemenea, am enumerat o serie de recomandări utile despre unde să mănânci și să bei în zona capitalei. Bine ați venit în frumoasa noastră capitală Reykjavík!

 BILETE DE AVION   CAZARE   ASIGURARE


GDANSK

TEMPERATURA:

ZBOR: 1 ESCALA

Gdansk este unul dintre cele mai vechi orașe din Polonia, fondat în secolul al VII-lea ca o colecție de mici cătune de pescuit. Ridicarea Gdanskului a început în 997 când a sosit episcopul Aldebert al Boemiei și i-a botezat pe locuitori. În secolele următoare, așezarea s-a transformat într-un oraș portuar, cu portul său aglomerat situat în ceea ce este acum orașul vechi. Datorită amplasării strategice a Gdanskului la gura râului Vistula, la mijlocul secolului al XIV-lea a devenit un important centru comercial și un post central pentru puternica ligă hanseatică. Cunoscută și sub numele de Hansa, Liga Hanseatică a fost o alianță comercială europeană stabilită de comercianți proeminenți din regiunea baltică pentru a-și proteja interesele reciproce împotriva comercianților și conducătorilor rivali. La fel ca în majoritatea orașelor europene, politica din Gdansk a devenit mai complexă în secolele următoare. În anii 1400, localnicii s-au luptat alături de armatele poloneze și au oprit în mod eficient expansiunea germană prin răsturnarea cavalerilor teutoni, dărâmându-și castelul și promitând loialitate monarhiei poloneze. Aceasta a marcat începutul Epocii de Aur a Gdanskului, timp în care a prosperat secole ca un port maritim bogat și unul dintre cele mai importante centre comerciale din Europa centrală. În 1793, orașul a căzut în mâinile prusacilor și, 80 de ani mai târziu, a germanilor. În aceste perioade, cultura a fost în mare parte germanizată, iar orașul a devenit mai cunoscut sub numele său german, Danzig.

 BILETE DE AVION    CAZARE   ASIGURARE


RECOMANDAMEveryDay HoliDay :


Verifica dimensiunile bagajelor: BAGAJE

**Daca iti place ceea ce facem, sustine acest proiect cu o donatie DONEAZA AICI . MULTUMIM!

***Va reamintim ca Pasagerul.ro nu este o agentie de turism ci doar un blog de tip DO IT YOURSELF cu ponturi de (cazare, bilete sau alte activitati).  Va multumim pentru intelegere.

 

Please follow and like us: