TUNIS – 281€/pers (zbor + 7 nopti cazare + mic dejun)


DETALII OFERTA


[one_half]RUTA: BUCURESTI-TUNIS-BUCURESTI[/one_half]TEMPERATURA MEDIE:  34°C

[one_half]PERIOADA: 02 – 09 iulie[/one_half]PRET BILET:  176€   

[one_half]PRET CAZARE: 105€[/one_half]PRET MASINA/zi: 32€

PRET TOTAL PERSOANA: 02 – 09 iulie = 281€ (zbor + 7 nopti cazare + mic dejun)

 

REZERVA ZBOR       REZERVA CAZARE       REZERVA MASINA

*Cetăţenii români sunt scutiţi de obligativitatea vizei, indiferent de tipul de pașaport utilizat. pentru o perioada legală de şedere de până la 90 de zile.


Tunis este capitala și cel mai mare oraș al Tunisiei. Zona mai mare metropolitană din Tunis, numită adesea Grand Tunis, are aproximativ 2.700.000 de locuitori.
Situat pe un golf mare din Marea Mediterană (Golful Tunis), în spatele lacului Tunis și al portului La Goulette (Ḥalq il-Wād), orașul se întinde de-a lungul câmpiei de coastă și dealurile care o înconjoară. În centrul său se află medina veche, un sit al Patrimoniului Mondial. La est de Medina, prin Poarta Mării (cunoscută și sub numele de Bab el Bhar și Porte de France) începe orașul modern, sau Ville Nouvelle, traversat de marele bulevard Habib Bourguiba (adesea numit de presa populară și ghiduri de călătorie ca ” Champs-Élysées din Tunisia “), unde clădirile din epoca colonială oferă un contrast clar cu structurile mai mici, mai vechi. Mai la est de mare se află suburbiile din Cartagina, La Marsa și Sidi Bou Said. Ca capitala a țării, Tunisul este centrul vieții politice și administrative tunisesti; este, de asemenea, centrul activității comerciale a țării.


DETALII BILETE DE AVION


REZERVA ZBOR

PRET ZBOR:  176€/persoana    

RUTA: BUCURESTI-TUNIS-BUCURESTI

PERIOADA: 02 – 09 iulie

Pentru detaliile dimensiunilor de bagaje, in sectiunea BAGGAGE.


ZBORURI DIN BUCURESTI:  de la 140€ – ZBOR 1 ESCALA

09 iulie – 16 iulie- 190€ ->  REZERVA ZBOR

09 iulie – 21 iulie- 145€ ->  REZERVA ZBOR

02 iulie – 14 iulie- 140€ ->  REZERVA ZBOR

09 iulie – 14 iulie- 140€ ->  REZERVA ZBOR

*Pentru mai multe bilete de avion apasati pe butonul REZERVA ZBOR de mai sus iar acolo gasiti toate optiunile disponibile in perioada in care doriti sau aveti vacanta.


DETALII CAZARE


  REZERVA CAZARE    

CAZARE:  Pret: 105€/persoana – Hotel le calife

PRINTSCREEN:

*Pentru mai multe Cazari (hoteluri sau apartamente) apasati pe butonul REZERVA CAZARE de mai sus iar acolo gasiti toate optiunile disponibile in perioada in care doriti sau aveti vacanta.


DETALII MASINA DE INCHIRIAT


  REZERVA MASINA   

PRET MASINA: 32€/zi

*Pentru mai multe masini apasati pe butonul REZERVA MASINA de mai sus iar acolo gasiti toate optiunile disponibile in perioada in care doriti sau aveti vacanta.


TRANSPORT AEROPORT


PRET TRANSPORT AEROPORT – ORAS:  0.50 TND/pers


Apasa aici pentru a: REZERVA ZBOR      

Apasa aici pentru a: REZERVA CAZARE    

Apasa aici pentru a: REZERVA MASINA

Nu uita daca iti place ceea ce facem, sustine acest proiect cu un like, share sau o donatie!MULTUMIM!

***Va reamintim ca Pasagerul.ro nu este o agentie de turism ci doar un blog de calatorii tip “DO IT YOURSELF” cu ponturi de (cazare, bilete sau alte activitati). Pentru mai multe detalii despre termeni si conditii va rugam sa verificati site-urile companiilor unde doriti sa faceti rezervari sau achizitionarea (biletelor, cazarilor sau altor activitati). Va multumim pentru intelegere.


 

Please follow and like us:

Leave a Comment